Dag 7 livsstilsendring

Dagen i dag har vært sunn og god!! Jo mer jeg får orden på dette, dess mindre har jeg lyst på godis og chips!!! Så innmari digg!!!! Skal veie meg i morgen. Tror ikke det har skjedd noen mirakler der, men så lenge jeg ikke går oppover, så er jeg glad. Det er jo nettopp det som er forskjellen på slanking og livsstilsendring. Slanking er kjappe kilo ned for å komme inn i en kjole til fest. Disse kiloene går man fort opp igjen pluss litt til. Livsstilsendring går saktere, men du blir være de der nede fordi det er endel fer du skal leve med resten av livet. Du blir hva du spiser heter det, og det er dessverre mye sant i det.

Spist knekkebrød og unner meg egg og bacon på fullborn polarbrød. Dagens middag var taco 😊❤

#livstilsendring #adhd #vekttap

Sydentur i sikte!!! Motivert som bare rakkeren 😍

Bilder er tatt i Tenerife 2014

Det morsomme her er at jeg faktisk ble tatt for å være spanjol av turister 😂😂😂 De skvatt jo når jeg spurte om de kunne snakke engelsk til meg der de stod med spansk ordbok og prøvde finne fram til riktig spørsmål 😂😂😂👍 Savner brunfargen ja, det skal jeg ikke legge skjul på 😛

2 kommentarer

Lykke til med livsstilsendringen, det er som du skriver en mye bedre løsning i lengden! Ta det skritt for skritt, så kommer resultaten også :)

Stine Toppe: Takk ?? ja det er nettopp det der er ?? easy come, easy go er dårlig løsning i lengden og denne jojoen vil jeg av. Takk for støtte ????????

Skriv en ny kommentar